Stimaţi colegi,

Vă mulţumim pentru încrederea acordată! Ne onorează votul încredinţat pentru a vă reprezenta în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziue! Vă asigurăm de loialitatea noastră pentru instituţie şi pentru toţi salariaţii SRR!
Oana Rusu şi Marius Tănase ne-au reprezentat cu onoare în campanie. Sunt profesionişti recunoscuţi, cu o vechime respectabilă în SRR. Vă asigurăm că alături de aceşti doi lideri ai sindicatului nostru avem oameni de valoare care iubesc Radio România, care se vor lupta în echipă pentru drepturile salariaţilor!
Traversăm împreună cea mai dificilă perioadă din istoria SRR de după 1990. Ne-am asumat, ca sindicat, reprezentarea intereselor salariaţilor în aceste momente.

Votul dumneavoastră ne susţine dar, totodată, ne obligă!

Am traversat, umăr la umăr, momente de cumpănă, dar de fiecare dată am găsit puterea de a continua să fim elita, să susţinem notorietatea de peste 90 de ani pe care o are Radiodifuziunea Română, iar unul dintre aceste momente dificile a fost desfiinţarea taxei radio cand sindicatul nostru a fost „vârf de lance” în protejarea şi menţinerea taxei.  Nu reluăm acum discuţii şi analize despre cei care nu ne-au fost alături în această luptă inegală.

Ce ne mai propunem pe termen scurt şi mediu:

1. Plata cat mai repede a salariilor pentru angajaţi.
2. Obţinerea bugetului necesar al SRR pentru anul 2021 si 2022.
3. Dezvoltarea sindicatului nostru, astfel încât să putem negocia un Contract Colectiv de Muncă. Este un obiectiv important pe care il indeplinim alaturi de voi. Am demonstrat că avem o majoritate simplă, avem nevoie de majoritate absolută!

Aşteptăm opinii si propuneri: contact@ssrr.ro