Caută
Close this search box.

La mulți ani, Radio România!

Radio România împlinește 95 de ani, perioadă în care a fost, neîntrerupt, sursă credibilă de informație, catalizator cultural și tribună socială pentru cetățeni. Toate acestea au fost și sunt posibile grație unei etici și pasiuni pentru ceea ce fac ale angajaților și colaboratorilor, specifice acestui spațiu de comunicare și cultură.

Sindicatul Salariaților din Radio România îi felicită pe toți colegii implicați în minunatul proiect Radio România și le mulțumește celor care au trudit pentru el.

Totodată, SSRR atrage atenția asupra subfinanțării deja critice a personalului de specialitate și a supradimensionării aparatului de conducere, dar si a discrepanțelor salariale îngrijorătoare între salariile personalului de conducere și ale managementului.

De Ziua Radioului, SSRR urează La mulți ani și Consiliului de Administrație, căruia îi solicită ca neîntârziat să ia măsuri pentru reducerea numărului de posturi de conducere, ocuparea prin concurs a acestora și direcționarea fondurilor către personalul de execuție, ajuns la limita subzistenței din cauza salariilor foarte mici.

La mulți ani, dragi colegi!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ai ceva de spus ?

Reține că NU colectăm date cu caracter personal. Dar pentru a putea lua legătura cu tine trebuie să ne oferi o metodă !