Caută
Close this search box.

Sindicatul Salariaților din Radio România susține dialogul social pe teme de interes ale SRR

Astăzi, 9 mai, la nivelul SRR a avut loc o întâlnire între Președintele Director General al SRR, Răzvan Ioan Dincă, însoțit de reprezentanți ai instituției, cu Biroul Operativ al Sindicatului Salariaților din Radio România și reprezentanți ai Federației CulturMedia, susținuți de președintele Cartel Alfa, Bogdan Iuliu Hossu, pe teme de interes general la nivelul instituției.

     Trei teme principale au fost dezbătute:

  1. Necesitatea unui dialog social autentic, proactiv și constructiv ;
  2. Necesitatea existenței unui plan de carieră, pentru ca angajații SRR să aibă acces la o politică de resurse umane modernă și un plan previzibil de carieră;
  3. Reiterarea importanței personalului de specialitate și motivarea acestuia, în contextul misiunii publice a SRR și a dificultăților cu care această breaslă, definită prin lege, se confruntă.

      Astfel, au fost identificate pârghii de comunicare și colaborare în folosul întregii instituții, care ar putea îmbunătăți substanțial dialogul social și dezvoltarea unor proiecte pentru angajați.

      Colegii din Biroul Operativ al SSRR au venit din toată țara și din București, cu ilustrarea situațiilor specifice și, în continuare, lucrează la soluții concrete pe care să le propună conducerii SRR, pentru ca aceste 3 puncte discutate să capete o evoluție pe care angajații SRR să o constate și să o simtă.

      De aceea, Biroul Operativ al SSRR consideră că discuția la nivelul conducerii a fost un pas înainte pentru rezolvarea unor situații și probleme curente la nivelul organizației.

     Totodată , apreciem deschiderea și dialogul real cu Președintele Director General, Răzvan Ioan Dincă dar, în același timp, și participarea voastră, a membrilor de sindicat la elaborarea unui plan de acțiune care să vă includă și să vă servească interesele.

     Rămânem în contact și lucrăm cu dl Președinte Cartel Alfa, Bogdan Iuliu  Hossu, pentru concretizarea proiectelor pe care dorim să le propunem în beneficiul vostru.

     Sindicatul nostru este cel mai mare numeric în SRR și consideră că, pentru punerea în aplicare a unor proiecte care vă privesc și la care să aveți acces nemijlocit, e necesar să vă consultam continuu și să mărim echipa SSRR.

     Așteptăm sugestii, idei, colaborări la contact@ssrr.ro și, cum sunteți obișnuiți, vom fi transparenți în tot ce facem!

Cu stimă,

Biroul Operativ al SSRR 

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ai ceva de spus ?

Reține că NU colectăm date cu caracter personal. Dar pentru a putea lua legătura cu tine trebuie să ne oferi o metodă !