Caută
Close this search box.

Solicitare de negociere a drepturilor bănești prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă

Către,

Comisia paritară a Societății Române de Radiodifuziune

Subscrisa, Sindicatul Salariaților din Radio România (SSRR), organizație sindicală legal constituită la nivel de unitate (SRR) în baza sentinței civile pronunțată în dosarul 6302/303/2019, cu sediul în București, str. Lipscani nr.53, sector 3,

Având în vedere:

  • prevederile art.168 lit. b) din Contractul colectiv de muncă la nivelul Societății Române de Radiodifuziune, coroborate cu prevederile art.170 din același document,
  • hotărârea Consiliului de Administrație nr.397/2022 prin care a fost aprobat Bugetul de Venituri și Cheltuieli al SRR pe anul 2022, iar suma alocată pentru cele trei prime (Paști, Crăciun, Ziua Radioului) a fost in cuantum de 5.200.000 lei.

prin prezenta vă rugăm să procedați la negocierea cuantumului primei pentru Ziua Radioului (1 noiembrie), dar și pentru prima de Crăciun, la care au dreptul salariații SRR.

În desfășurarea negocierilor și stabilirea cuantumurilor trebuie să țineți cont că Prima de Paști pe anul în curs NU a fost acordată salariaților SRR, temeiul legal nefiindu-ne cunoscut până în acest moment.

Totodată vă solicităm publicarea procesului-verbal al negocierii care are/va avea ca obiect solicitarea noastră și care vine în întâmpinarea respectării drepturilor salariaților SRR, așa cum au fost ele negociate în CCM și bugetate prin HCA nr.397/2022.

Biroul Operativ

Sindicatul Salariaților din Radio România

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ai ceva de spus ?

Reține că NU colectăm date cu caracter personal. Dar pentru a putea lua legătura cu tine trebuie să ne oferi o metodă !